Як організувати успішний весільний банкет?

Як організувати успішний весільний банкет?

Важливим фактором в успішності банкету є оригінальність як страв, так і подачі. Краса їжі грає дуже важливу роль, це заперечувати неможливо, та й не потрібно. Банкетний зал готелю Варшава у Львові (http://warszawa-hotel.com.ua/banquet-hall/) пропонує кілька ідей, які можуть припасти вам до смаку.
Банкет - дуже важлива складова свята, тому підходити до вибору страв потрібно з усією відповідальністю. Ми торкнулися лише самі основні моменти, а ще ж є оформлення і стилістика, про які ніяк не можна забути. Оригінальний вигляд, облік всіх особливостей і різноманітність - запорука успіху будь-якого банкету!

Будь-яке торжество завжди супроводжується святковим столом - вечерею, де збираються всі рідні і близькі люди. Не важливо, якою буде привід: день народження, Новий рік, або весілля - кожне свято супроводжується прекрасними стравами, це природно і в якийсь момент може бути вирішальним аспектом в організації. Саме таким є банкет на весіллі - гості повинні бути не тільки ситі, але і приємно здивовані, наприклад, подачею або незвичністю блюд. Успіх банкету забезпечить успіх всього свята! Сьогодні ми підібрали кілька практичних порад для того, щоб ви змогли організувати ідеальний банкет, який запам'ятається вашим гостям, як воістину королівський бенкет.


Як і завжди, потрібно починати саме з цього пункту, тому що від суми, яку ви розрахуєте на людину, буде залежати якість меню. Дуже важливо пам'ятати, що в бюджет банкету входить не тільки основне меню, але і бар, солодкий стіл, весільний торт, а також харчування для тих, хто працює на вашому весіллі (провідний, фотограф, відеограф і т.д.).


Меню

Перш, ніж розробляти святкове меню, треба запитати у всіх гостей, чи є у них якісь індивідуальні непереносимості (алергії) або якісь особливі переваги (наприклад, є вегетаріанці). Це обов'язково потрібно враховувати, тому що це і повага, і гарантія, що всі гості будуть задоволені і ситі. Якщо на весіллі будуть діти, то і це потрібно врахувати, тому що це особливий тип гостей.

У меню варто включити 4-5 видів салатів, м'ясне та рибне асорті, гаряче, свіжі овочі і фрукти, а також кава і чай. Переконайтеся, що в меню є страви, які підійдуть людям з особливими вказівками по їжі, про що ми говорили вище.

Пам'ятайте, що різноманітність теж важливо, у вас і гостей повинен бути вибір, адже смаки у всіх різні. Але все повинно бути витримано в єдиній стилістиці і підходити концепції свята!

Свіжість і якість страв також буде залежати від сезону, тому відразу обговоріть це з кухарем, який розробляє ваше меню. Крім того, що сезонні продукти зроблять страви дійсно смачними і свіжими, це може скоротити ваші витрати на кейтерінг. Обов'язково спробуйте страви - дегустація вкрай важлива, так що не нехтуйте їй! Ви не тільки зможете спробувати страви, а й побачити подачу, яка грає вирішальну роль - ви повинні захотіти з'їсти блюдо, як тільки побачите його.

Не варто експериментувати з інгредієнтами, так як це може принести неприємні сюрпризи - екзотичні фрукти, нетипові поєднання, гострі страви або з вмістом сирої риби і м'яса. Все це може спричинити непередбачені наслідки.

Автор: juloka
прочитано: 139 раз
комментариев: 0
КОММЕНТИРОВАТЬ
Имя:
Email:
Текст сообщения: *
Код:   Введите код на картинке: * :
Поля обозначенные * обязательны для заполнения!
Статьи добавить

Если Вы хотите разместить свою статью, пожалуйста, зарегистрируйтесь, после чего войдите в личный кабинет и добавьте статью

Если Вам понравилась статья, проголосуйте за нее

Как вы относитесь к телевидению?
  Результаты